Is uw CV-ketel klaar voor de winter?

11 december 2019

De zomer is inmiddels alweer een tijdje achter ons. Dat betekent dat het winter is!. De dagen zijn korter en de temperatuur begint steeds meer te dalen. In Nederland kan het plotseling erg koud worden deze dagen. Dat betekent dat uw Cv-ketel weer aan het werk moet.

In de zomer is uw Cv-ketel waarschijnlijk nauwelijks aan het werk geweest. Nu het kouder wordt moet de Cv-ketel opeens weer aan het werk. Tenzij u de Cv-ketel goed onderhoudt, kan die plotselinge kou de Cv-ketel duur komen te staan. Storingen in de winter komen natuurlijk slecht uit en kunnen voor vervelende situaties zorgen. Daarom raden wij u aan om goed te zorgen voor uw Cv-ketel.

Met een onderhoudsabonnent weet u zeker dat u goed zit. Hiermee verkleint u de kans op storingen aanzienlijk. Bovendien staan de monteurs ook nog ten alle tijden (dus ook in de winter) voor u klaar mocht er toch iets stuk gaan. Op onze site kunt u een overzicht vinden met de onderhoudsabonnementen die wij aanbieden. Kies een abonnement dat bij u past en voorkom problemen met de Cv-ketel.

Wij wensen u een warme winter!