Zonnepanelen

Haal de zon op uw dak en profiteer vandaag nog van haar gratis energie. Op deze manier bent u goed op weg de CO2 productie in de wereld te verlagen.

Zonnepanelen vallen onder de mooiste producten uit het assortiment van Hartman Installatie. Met onze complete zonnepanelen wordt u voorzien van elektrische energie en kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen. Investeren in zonnepanelen is direct voelbaar in uw portemonnee. Investeert u ook in de zon?

Subsidie nodig? bij Hartman niet noodzakelijk.


Hartman Installatie levert panelen van 3 kwalitatief hoogwaardige leveranciers, waarvan wij de kwaliteit, garantie en beloofde opbrengst kunnen garanderen. Wij kunnen het hele proces voor u uitvoeren, van het leggen op de daken tot het aansluiten in de meterkast. Hartman Installatie adviseert u graag over de verschillende opties en combinaties. 

Er zijn veel leveranciers en merken die deze markt bedienen, alleen kennis van zaken en kwaliteits materialen maken het verschil. Hoe is uw dakhelling, is er beschaduwing aanwezig en of welke omvormer kies ik? Wij hebben de laatste en beste innovaties uit de markt in ons pakket waardoor de investering het best rendeert op uw dak. Hierdoor kunnen we snelle terugverdientijden voor u uitrekenen en garanderen.

  • Investering in de toekomst
  • Energiebesparend
  • Kwaliteit
  • Gegarandeerde opbrengst