Koeling

Met de huidige goed geïsoleerde woningen en dubbele beglazing, is koeling vaak meer noodzakelijk dan verwarming. Om hierin te voorzien kan koeling middels diverse systemen een oplossing zijn. Meer comfort tegen de beste rendementen.

Hartman Installatie levert alle componenten op het gebied van airconditioning. Heeft u koeling in een ruimte nodig? Splitunits zijn de oplossing. Snel en doeltreffend worden afzonderlijke ruimten naar een optimale temperatuur gekoeld, en dankzij een afstandsbediening op een zeer gebruiksvriendelijke wijze. 

Hartman Installatie hanteert hoogwaardige merken die een hoog rendement leveren, tegen een zeer stille werking. Wij leveren u het hoogste comfort voor de laagste energieprijs.

Hartman Installatie is ook uw partner voor het onderhoud van uw airconditioningssysteem. Onze gekwalificeerde STEK-monteurs kunnen u van dienst zijn bij storingen en onderhoud aan uw koeltechnische installatie. Ons pakket is breed, van kleine tot zeer grote systemen. Uiteraard is het ook mogelijk om in meerdere ruimtes van uw woning of pand koeling te verzorgen.

Duurzaam koelen kan middels een warmtepomp. Hier wordt de koude van de winter opgeslagen in de bodem en in de zomer gebruikt om uw woning mee te koelen. Ga naar warmtepompen voor meer informatie.