Gasinstallatie

De aardgasinstallatie in uw woning verdient bijzondere aandacht. Op de aanleg en vervaardiging van gasleiding installaties rust veel wet en regelgeving en dat is niet zomaar. Gas kan namelijk levensgevaarlijk zijn.

Uw gasinstallatie is een veeleisende installatie waar met zorg mee omgegaan moet worden. Aardgasinstallatie kan een groot gevaar voor de volksgezondheid zijn en dient dus zorgvuldig aangelegd worden.

Hartman Installatie voert de gasinstallatie volgens de huidige regelgeving uit en zorgt dat deze installatie altijd veilig en op een juiste wijze werkt. Of het nu gaat om een klein gastoestel of een grote stookinstallatie, Hartman gaat uitdagingen nooit uit de weg. Na installatie, renovatie en/of onderhoud, doen we druktesten met gecalibreerde apparatuur en snuffelaars om gaslekkage te voorkomen en uit te sluiten.

Bij problemen met de gasinstallatie kunt u uiteraard ook terecht bij Hartman Installatie. Eventuele gaslekkages hebben voor ons de hoogste prioriteit, daar mag u op vertrouwen.