Referentie

Verbouw woonhuis te Nagele

Een complete renovatie van een bestaande woning te Nagele. De woning is geheel gestript en voorzien van een nieuwe indeling. Hartman Installatie heeft meegedacht in alle facetten van dit werk en heeft een complete nieuwe installatie gerealiseerd in deze te renoveren woning. Van buitenriolering tot het zinkwerk aan de gevel viel binnen dit project verantwoordelijkheid van Hartman Installatie.

Kerkelijk centrum de Poort

Een bijzonder pand op een bijzondere plaats. In samenwerking met GKU bouwcommisie, H2W architecten en KC bouwburo is dit unieke gebouw tot stand gekomen. Hartman Installatie is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp, uitvoering, coördinatie en oplevering van de complete werktuigkundige installatie van dit project.

Nieuwbouw Restaurant de Boet te Urk

Een uniek Restaurant, op een unieke plaats. Met de nieuw-verbouw van de voormalige botterschuur pal aan de haven werd in 2010 een uniek project gemaakt in samenspraak met H2W architecten, Piet Brouwer elektrotechniek en Cees en Zwanie Kramer als opdrachtgever.

Nieuwbouw Visscher Seafood

Eind 2013 zijn wij benaderd door Visscher Seafood Urk, om in samenwerking met DENC de werktuigkundige installatie van het nieuw te bouwen pand te verzorgen. Een project uniek in zijn soort, door de complexe automatisering en verwerking van diverse visproducten. Daarom is het van belang om slimme oplossingen in te zetten, met het oog op duurzaamheid en hygiëne.

Dakbedekking woonhuis aan de reede te Urk

Voor de renovatie aan een woonhuis op de reede, te Urk realiseren wij de complete installatie. Op dit moment voorzien we de overkapping van bitumen dakbedekking. Ook het monteren van hemelwaterafvoeren behoort tot de werkzaamheden.

Renovatie kotter NG1

Een bijzondere ervaring voor Hartman Installatie! De boot voorzien van ventilatie, zo luidde de opdracht. Mede door heldere advisering van de toeleveranciers, is deze opdracht met veel tevredenheid voltooid. Ook onze kennis is dankzij dit project verrijkt, omdat dit geen alledaagse klussen zijn. t.o.v. de woning en utiliteitsbouw, steekt het allemaal net iets anders in elkaar.