Water & Sanitair

Dimensioneren en ontwerpen van diverse watertracés in gebouwen. En het toepassen van de juiste beveiligingen op de juiste plaatsen in de installatie, zorgt voor een zorgeloze en gezonde werking van de installatie. Ook kwalitatief het juiste sanitair in uw gebouw? Wij helpen u graag bij het vinden van passende oplossingen.

Hartman Installatie voorziet in alle loodgieterswerkzaamheden in bedrijfspanden. Van een extra kraan tot een hydrofoorinstallatie. Wij werken altijd volgens de laatste wet en regelgeving en verkleinen hierdoor de faalkosten van het gehele proces. 

Hartman Installatie is daarnaast gespecialiseerd in waterbehandeling. Bij Hartman Installatie vindt u alle vakkennis die nodig is om de waterbehandelingsinstallaties te bouwen die vereist zijn voor uw productieproces.

Uw schoonmaak exploitatiekosten omlaagbrengen en hygyene omhoog. Kies dan voor de rimfree combinatie van Sphinx met Geberit. Geen randen en toiletblokjes meer in het toilet, en toch de hoogste hygiëne. Door het weglaten van de rand met een innovative spoelinrichting en het toiletblok in het reservoir te plaatsen bent u verzekerd van vermindering van ontstoppings en schoonmaak kosten. Eens zien hoe het werkt? Wij nodigen u graag uit bij een van onze referentieprojecten.