Luchtbehandeling & Ventilatie

Een van de belangrijkste installaties in gebouwen is de ventilatie-installatie. Met deze installatie houdt u uw medewerkers gezond en verhoogt u de productiviteit van medewerkers.

Om een gezond binnenklimaat te creëren, dient er voldoende ventilatie aanwezig te zijn in een pand. Hartman Installatie kan ervoor zorgen dat de lucht in uw pand compleet geconditioneerd wordt. De ventilatie kunnen wij verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen; alles met het oog op het realiseren van een gezond binnenklimaat.

Een gezond binnenklimaat is een voorwaarde voor de gezondheid van uw werknemers, biedt een constant energieverbruik en is daarmee ook vanuit kostentechnisch oogpunt een goede keus.

Total Cost of Ownership speelt hier een belangrijke rol. Weten wanneer u uw meerinvestering hebt terugverdiend? Dit kan al binnen 2 jaar en is dus een interessante keus. Komt u in aanmerking voor de EIA regeling kijk op de website van de belastingdienst of vraag uw accountant naar de gunstige regelingen bij renovatie. Wij informeren u hier natuurlijk ook graag over.