Installatie advies

Advisering en ontzorging, dat is waar Hartman Installatie voor staat. Ons advies bestaat uit een aantal onderdelen, inventarisering van wensen, voorstellen van mogelijkheden, ramen van kosten en het inpassen van budget. Hierbij worden alle facetten meegenomen. Om in dit voortraject een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het complete plan, zullen faalkosten tijdens de bouw tot het verleden behoren.

Hartman Installatie ontzorgt u bij het starten van een nieuwbouwproject of het optimaliseren van bestaande projecten. Met onze ervaring en kennis op het gebied van moderne installatietechniek proberen we binnen het budget tot een optimaal resultaat te komen.

Ons advies strekt zich tot in alle facetten van het werk, met uw voorkeuren als uitgangspunt. Of u nu kiest op basis van het beschikbare budget of op basis van de exploitatiekosten, wij gaan voor het hoogst haalbare comfort. Hartman overlegt in een vroeg stadium met adviseurs en architecten om samen intergraal te ontwerpen. Fouten en oplopende kosten behoren hierbij tot het verleden, met als resultaat een perfect passende installatie in de meest uiteenlopende gebouwen.