Zink- & dakwerkzaamheden

Zinkwerkzaamheden op een ambachtelijke wijze uitvoeren: daar staat Hartman Installatie voor. Van complete dakkapellen tot architectonische details aan de gevel. Van ambachtelijk klassiek tot strak en modern, zink vindt overal haar toepassingsvorm.

Zink- & Dakwerkzaamheden: Zinkwerkzaamheden op een ambachtelijke wijze uitvoeren: daar staat Hartman Installatie voor. Van complete zinken dakkappellen tot zinkengoten en kerktorens. Het werken met zink vraagt souplesse en passie van de monteur om de hoogste kwaliteit zinkwerk te vervaardigen. Ook als het gaat om renovatie of reparatie is Hartman Installatie de partij om mee in zee te gaan. 

Dakwerkzaamheden: Of uw dak nu 1 of 20.000 vierkante meter telt, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat: Hartman Installatie biedt u een totaaloplossing voor al uw dakwerkzaamheden. Wij hebben jaren lange ervaring met diverse afwerkingsmaterialen ieder met hun voor en nadelen. EPD is de meest innovatieve manier om uw dak te voorzien van een waterdichte afwerking.

Tip: Dakbedekking met een witte toplaag of een sedumdak is vaak een meer investering, maar zorgt voor een sterke vermindering van de koelvraag. Hierdoor kunt u rekenen op korte terugverdientijden.