Zonne-energie

PV-panelen zijn de manier om direct exploitatiekosten te drukken. Door bijzondere subsidies voor het bedrijfsleven is het een bijzonder interessant product om in te investeren. Juiste uitwerking en product keuze is van groot belang voor het rendement. Hartman Installatie werkt alleen met die producten die deze kwaliteit ook kunnen waarborgen. Wij zoeken voor u de beste combinatie tussen omvormer en panelen waardoor het beste rendement wordt behaald.

Zonne-energie is een van de schoonste vormen van energie. Bij de productie van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen in de atmosfeer en dat is een van de redenen waarom deze vorm van duurzame energie zo populair is geworden.
Hartman Installatie biedt oplossingen voor het gebruik maken van zonnepanelen op basis van fotovoltaïsche cellen (PV-cellen). Wij leveren, monteren en monitoren de opwekking van elektrische energie voor bedrijven.

Voor bedrijven kan het interessant zijn om te investeren in een zonneboiler. Een zonneboiler kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het verwarmen van warmetapwater. Hartman Installatie denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Tevens rekenen we voor u uit wat de snelle terugverdien tijden zijn voor uw organisatie.

Tip: Bedrijven kunnen gebruik maken van subsidie via de Energie Investerings Aftrek (EIA)! Ga naar de site van de belastingdienst en ontdek wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Meer informatie over de voordelen van zonne energie, onze accountant rekent het u graag voor.